Fitness and wellness trainer Motivational Speaker

ΠΩΣ-ΝΑ-ΚΑΝΕΙΣ-ΤΟΥΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ-ΤΗΣ-ΝΕΑΣ-ΧΡΟΝΙΑΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-1

Πώς να κάνεις τους στόχους της νέας χρονιάς πραγματικότητα!

Έχεις πάρει ποτέ αποφάσεις την αρχή της χρονιάς και να τις έχεις παρατήσει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου; Πιστέψέ με σε νιώθω! Το να τηρείς τους στόχους της Πρωτοχρονιάς μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο! Χρειάζεται ενεργή προσπάθεια και συνέπεια για να κάνεις τις αποφάσεις σου πραγματικότητα!

Με το 2021 επίσημα να έχει τελειώσει, η Πρωτοχρονιά είναι η ΤΕΛΕΙΑ εποχή για ένα νέο ξεκίνημα. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις διαφορετικά φέτος για να δεις πραγματικά αλλαγές; Εδώ είναι οι συμβουλές μου για την έναρξη του 2022, ώστε να μπορέσεις να μην εγκαταλείψεις τις αποφάσεις σου!

1. Θέσε ρεαλιστικούς στόχους

Αγαπημένη/ε μου, οι μεταμορφώσεις δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Το να δημιουργήσεις μια λύση που είναι εξαιρετικά δραστική(γρήγορη) και μη ρεαλιστική θα σου προκαλέσει απογοήτευση και θα σε κάνει να τα παρατήσεις πολύ πιο σύντομα απ΄’ όσο φαντάζεσαι.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Θέσε έναν ρεαλιστικό στόχο για τον εαυτό σου. Οι στόχοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι, αλλά όχι μετρήσιμοι, ώστε να μπορείς πραγματικά να έχεις έναν τρόπο παρακολούθησης της προόδου, αλλά να μην απογοητεύεσαι αν δεν πιάσεις τους αριθμούς που μπορεί, θεωρητικά-μη ρεαλιστικά, να έχεις ορίσει. Όταν πρόκειται για αλλαγές σωματικής διάπλασης, ο αργός και σταθερός κερδίζει πάντα τον αγώνα!

2. Επαναξιόλογησε τον τρέχοντα τρόπο ζωής και τη διατροφή σου

Όσο κι αν θέλουμε να πραγματοποιηθούν οι αποφάσεις μας, δεν αρκεί απλώς να το ευχόμαστε — θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές!

Το πρώτο βήμα είναι να επαναξιολογήσεις πώς είναι η τρέχουσα διατροφή σου. Πού πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς; Τι πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις διαφορετικά για να βελτιώσεις τη διατροφή σου; Σκεψου αυτά τα πράγματα και γράψ’ τα, ώστε να ξέρεις πού μπορείς να κάνεις αλλαγές.

Αν δεν ξέρεις τι ή από που να ξεκηνήσεις, η διατροφολόγος της ομάδας μας είναι εδώ για να ξεκινήσετε μαζί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον τρόπο ζωής σου! Ασκείσαι τακτικά; Κοιμάσαι καλά; Ο τρόπος ζωής σου πρέπει να συμβάλλει στον στόχο που θέλεις να πετύχεις για να συμβεί!

3. Μετέτρεψε τους στόχους σου σε δραστικά βήματα-πράξεις

Εδώ συμβαίνει πραγματικά η μαγεία! Ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις, έχεις καταλάβει ποιους τομείς διατροφής και τρόπου ζωής πρέπει να βελτιώσεις — τώρα πρέπει να καταλάβεις πώς θα το πετύχεις. Πόσες φορές την εβδομάδα θα ασκείσαι; Πόσες θερμίδες θα καταναλώνεις;

Αυτό είναι συχνά το πιο δύσκολο βήμα και συχνά, οι άνθρωποι τα παρατάνε γιατί είναι απλά πολύ περίπλοκο να καταλάβεις ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνεις και τι να φας, μόνος σου. Κι εδώ μπαίνω εγώ με τα SPF προγράμματα !

Στα SPF προγράμματα έχω κάνει εγώ όλη αυτή τη σκληρή δουλειά για εσένα. Τα προγράμματα και τα challenges μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένους στόχους φυσικής κατάστασης, έτσι ώστε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να ανοίξεις το πακέτο και να το ακολουθήσεις!

4. Μείνε συνεπής

Το να παραμείνεις συνεπής και να έχεις κίνητρο είναι το ΚΛΕΙΔΙ τόσο για την επίτευξη όσο και για τη διατήρηση όλων των αποτελεσμάτων που έχεις κερδίσει με κόπο! Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να παραμείνεις υπεύθυνη είναι να περιβάλλεις τον εαυτό σου με μια κοινότητα ανθρώπων που είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν και να σε παρακινήσουν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σου. Αυτό μπορεί να είναι φίλοι, οικογένεια, συνάδελφοι – ενημέρωσε τους γύρω σου τι προσπαθείς να πετύχεις και αφήσέ τους να σε ανεβάσουν όταν το χρειάζεσαι!

Εάν ανήκεις στην κοινότητα των SPF, tag στα stories σου εμένα και το @selfloveclub για να παρακινούμε ο ένας τον άλλο!

Αγαπημένη/ε μου, το 2022 είναι η ΧΡΟΝΙΑ για να κάνεις τις αποφάσεις σου πραγματικότητα! Με τους σωστούς στόχους, τη συνέπεια και την καθοδήγηση από το SPF, μπορείς κυριολεκτικά να πετύχεις οτιδήποτε θέλεις.

Ελπίζω να σε δω εκεί – ανυπομονώ να σε προπονήσω! Ελά να επιτύχουμε τους στόχους της Πρωτοχρονιάς σου μαζί!

Σοφία

Μοιράσου το:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Sofia's Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user sopappa does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.

Fitness And Wellness Influencer / Motivational Speaker based in Athens, Greece

Εγγραφή στο Newsletter

© 2024 SOPAPPA Fitness | All rights reserved

© 2024 SOPAPPA Fitness | All rights reserved

Made with ❤️  by WEDOHYPE

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σου

Scroll to Top

Γίνε μέλος και κέρδιζε tips & εκπτώσεις